keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Pikkujouluristeily 16. - 17.1.2023

Joulutauon jälkeen toiminta alkoi risteilyn merkeissä. Turku - Tukholmaristeily Vikingin uudella Glory aluksella.
Mukana laivaristeilyllä Tukholmaan oli 56 osallistujaa, sekä autonkuljettaja Jarkko Luokkala liikennöitsijä Lamminmäeltä. Hytit olivat kahdenhengen ikkunallisia hyttejä. Maisemiakin sai katseltua hämärän hellitettyä. Järjestelyistä vastasi hyvin pitkälle Jorma Jokinen. Järjestelyissä mukana myöskin Jussi Jokinen. Tietokilpailua veti laivakokoontumisessa "Linssi" eli Rauno Mäntylä. Lauluesitys omasta porukasta oli Pekka Tynskältä ja Uriskuoron ryhmältä. Viihdettä siis oli omastakin takaa.
Tilannekuvia alukselta. Matkan varrelta. Parisuhdeongelmista kertova näytelmä sai myöskin runsaat ablodit. Notkea tanssipari ja miesten ja naisten ajattelutavan erilaisuus tuli myöskin kirkkaasti esille. Voihan se niinkin olla tosielämässäkin. Buffetti ruokailu sai kiitosta. Määrä ja laatu olivat sopivat. Yleisesti ottaen järjestelyt olivat onnistuneet. Olihan tämä hyvä piristysruiske Talven keskellä. Ukkojen puolesta järjestelyihin osallistuneille Kiitokset. Ukkojen pronssilaatan sai nyt puheenjohtaja Vilho Lehtinen ja Ukkojen viirin Jorma Jokinen , Esko Rantanen ja Tauno Hosio.
Ruokailu sujui varsin hartaissa tunnelmissa. Paluu Turusta tapahtui hienoisessa lumisateessa ja kotiin päästiin klo 22 - 23 maissa.

Ei kommentteja: