torstai 3. elokuuta 2017

Syyskausi alkuun Juuson merkeissä

Teatteripläjäys heti alkajaisiksi. 3.8.2017


Ukkojen syystoiminnalle oli alkajaisiksi tuvalla kahvit ja sitten jo parin päivän päästä matkattiin kohti Jämsää kesäteatteriin. Aiheena oli Juuso. Se oli tietenkin aihe joka kiinnostaa edelleen entisiä yhtyneläisiä, niin Koskissa kuin Jämsässäkin. Urisevien ryhmä täytti kokonaan yhden linja-auton. Hyvin oli kiinnostus riittänyt. Matkaa on sentään jonkin verran.

Kuvat : Veikko Järvinen ja otettu puhelimen kameralla - ihan oikein luvan kanssa,





Juusolta se huomattavasti vaikuttaa. Onnistunut roolihahmo. (Seppo Väänänen)


Teatteriin oli saapunut myös toinen koskilaisryhmä , eli Valkeakoskiseuran ryhmä. He luovuttivat kuvan hiljattain Valkeakoskella paljastetusta Juuson patsasreliefistä..

Näytelmä sai ainakin Ukkojen paluumatka kommenteissa runsaasti kiitosta. Varsin kelpo suoritus pienen paikkakunnan ponnistukseksi.

Tosin asiat olivat monelle vielä muistissaan. Juuson absoluuttinen värisilmä ja rakkaus jalkapalloon. Myöskin se että vieraille, niin valtiotason, kuin muillekkin, esiteltiin Valkeakoskea myös vesihiihtäjien  ja Italiasta hankitun kondolin avulla. Kondoli on edelleenkin näytteillä Myllysaaren museossa.

Esiin tuli myöskin vanhojen koskilaisten tuntemasta asia " Juuson pyhäkoulusta" sekä Lotilan tilusten tarkistuksesta. 

Hyvin veivät läpi roolinsa mm. sosiaalijohta Reino Raappana jota myöskin näytelmässä Reppanaksi tituleerattiin. Roolin veti Reijo Ahonen. 

Jämsän kesäteatteri oli hiukan mutkaisen tien takana. Pysäköintikin, varsinkin linja-autolla vaatii kuljettajalta tarkkuutta. Toinen asia mihinkä kannattaisi hiukan panostaa on WC tilat. Pitkät jonot helpotuslaitokseen ei tunnelmaa kohota. Miehillä se lienee helpompaa kun tekee luontoretken metsikön syvyyksiin.




Ei kommentteja: