perjantai 19. toukokuuta 2017

Kevätmatka Pärnuun 15. - 18.5.2017








Koska tämä vuosi on Ukkojen 50-vuotisjuhlavuosi. Hallitus päätti että Ukkojen maakuntamatkaa ei pidetä vaan tilalle otetaan kylpylämatka rinsessojen keralla. Mukana Pärnussa oli 40 henkeä jakautuneena kahteen eri hotelliin. Kylpälä Viking ja Tervise Paradise. Toinen on keskustan lähellä ja toinen meren rannalla. Mukaan kuului puolihoito ja hoitopaketti , eli kolme hoitoa päivässä.

Tietenkin hoidot sitovat ihmisiä aika tiiviisti hotelleihin, toki vapaata aikaakin oli omiin polkuihin.



Kyyti tapahtui Hämeen Hyvien matkojen bussilla Turusen Jussin ohjastamana.


 Vapaa-aikana kerittiin kiertelemään hiukan kaupungillakin. Veikko ja Jaakko istahtivat pronssisen kirjurin haastateltaviksi.

Silenin Jouko halusi kiertää hiukan laajemman lenkin ja vuokrasi polkupyörän emäntänsä kanssa. Jokke suostui poseeraamaan kulkuvälineensä kanssa hotelli Vikingin edessä.

Lähtö matkalle tapahtui aamuvarhaisella eli klo 04.10 paluu oli sitten noin puolenyön aikaan jolloinka saavuttiin Uristuvan eteen takaisin. Kevät ei Pärnussa ollut kovinkaan paljon Valkeakoskea edellä. Merivesi on edelleen kylmää ja sieltä puhaltava tuuli luo viileän henkäyksen. Loma on kuitenkin lomaa ja katkaisee arjen rutiinit.

Paluu Tallinnaan sujui tietöiden alla olevaa via Balticaa pitkin. Vielä kuitenkin ehdittiin poikkeamaan Ulemisten ostoskeskukseen reiluksi tunniksi. Joku taisi jäädä Keskustorille matkan ohessa metsästämään siansorkkia. Ihmisten tarpeet ovat kovasti moninaiset. Laivamatka kotiinpäin tapahtui tyynessä mutta sumuisessa säässä.

Ei kommentteja: