Urisevien kokkiryhmä valmiina koitokseen: Juhani Jokinen, Matti Klemola,Heikki Kosonen, Reijo Salonen, Heli Koivulahti, Harri Eerola,Heikki Paavola. Kuvasta puuttuvat Pentti Salminen , Veikko Järvinen ja Pentti Nieminen.
.Kun työ on tehty, tulee maistelun aika.Pääruoka on menossa.
Alkuruokana oli Kalkkunamureke karpalokastikkeella.
Ruokakurssin antoisin hetki on se kun valmistetut ruuat syödään. Raati totesi yksimielisesti onnistuneensa hyvin.
MENU
Kalkkunamureke karpalokastikkeella
***
Porsaanfileetaskut,lohkoperunat,kevyempi luumukastike
Porkkana- kardemummasalaatti, lämpimät kasviskuutiot.
***
Puolukka - kinuskirahka
***
Kahvi + Jouluiset muffinit
Kokkaamassa olivat: Pentti Nieminen, Pentti Salminen, Veikko Järvinen, Heikki Kosonen, Heikki Paavola, Reijo Salonen, Matti Klemola, Jussi Jokinen, Harri Eerola. Oppaana ruoanlaiton saloihin toimi Heli Koivulahti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti